genealogieonline

Stamboom Ocken » Connecties » Scans zoeken » Jan Oosting

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Ocken met diverse online bronnen voor Jan Oosting.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammechien Oosting (geboren in 1853), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Albertus Oosting (geboren in 1856), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margretha Oosting (geboren in 1860), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Albertus Oosting (overleden in 1911), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammechien Oosting (overleden in 1926), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Oosting (overleden in 1945), een kind van Jan Oosting en Roelfke Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Ocken is samengesteld door (neem contact op).