Stamboom Muijrers en Binnekamp

Foto van Will Binnekamp
De publicatie Stamboom Muijrers en Binnekamp is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 34.758 personen. Vanwege privacy zijn 386 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 18 mei 2023.


Mijn stamboom is gebaseerd op gegens uit diverse op het internet gevonden gegevens. Tot 1800 is zij gebaseerd op de gedigitaliseerde Nederlandse Bevolkingsregister voor mijn directe voorouders. De gegevens daarvoor komen o.a. van My Heritage, Geneanet en Genealogie on line.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!