genealogieonline

Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken » Johanna de Haan

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen met diverse online bronnen voor Johanna de Haan.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Prijna van Egmond (geboren in 1854), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dieuwertje van Egmond (geboren in 1856), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bregje van Egmond (geboren in 1857), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella van Egmond (geboren in 1859), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje van Egmond (geboren in 1861), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Egmond (geboren in 1861), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje van Egmond (overleden in 1862), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Egmond (overleden in 1862), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Egmond (geboren in 1863), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuna van Egmond (overleden in 1865), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuna van Egmond (geboren in 1865), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Egmond (geboren in 1866), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit van Egmond (geboren in 1868), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Egmond (overleden in 1871), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Egmond (geboren in 1871), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella van Egmond (overleden in 1872), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Egmond (geboren in 1872), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Pieter van Egmond (geboren in 1876), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Egmond (overleden in 1877), een kind van Cornelis Pietersz van Egmond en Johanna de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie