genealogieonline

Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken » Maria Catharina Boehle

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen met diverse online bronnen voor Maria Catharina Boehle.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle zijn getrouwd op 15 juni 1853 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijken 1852-1853.

Bekijk suggestie

Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle zijn getrouwd op 15 juni 1853 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksaangiften 1853-1859.

Bekijk suggestie

Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle zijn getrouwd op 15 juni 1853 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Dopen 1663-1811, 1820-1833 Trouwen 1810-1879 / Remonstrant.

Bekijk suggestie

Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle zijn getrouwd op 15 juni 1853 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Begraven 1674-1706, 1810-1837 Dopen 1809-1857 Trouwen 1810-1856 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonij Horree (geboren in 1854), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonij Horree (geboren in 1855), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Horree (geboren in 1857), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Horree (geboren in 1859), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Horree (geboren in 1862), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdalena Horree (geboren in 1864), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Pieter Horree (geboren in 1865), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Henri Horree (geboren in 1868), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Anthonie Horree (geboren in 1872), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina Horrée (geboren in 1874), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Pieter Horree (overleden in 1941), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Anthonie Horree (overleden in 1953), een kind van Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Anthonij Horree en Maria Catharina Boehle zijn getrouwd op 15 juni 1853 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie