genealogieonline

Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken »

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen met diverse online bronnen voor .


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertrui van der Bent (overleden in 1834), een kind van Gerrit Maartensz van der Bent en Marijtje Pietersdr Colijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van der Bent (overleden in 1843), een kind van Gerrit Maartensz van der Bent en Marijtje Pietersdr Colijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten van der Bent (overleden in 1849), een kind van Gerrit Maartensz van der Bent en Marijtje Pietersdr Colijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje van der Bent (overleden in 1866), een kind van Gerrit Maartensz van der Bent en Marijtje Pietersdr Colijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie