genealogieonline

Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken » Cornelia Gerritsdr van der Bent

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen met diverse online bronnen voor Cornelia Gerritsdr van der Bent.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksafkondigingen 1797-1811 Overlijden 1806-1811 / Alle Gezindten.

Bekijk suggestie

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Trouwen 1657-1686, 1710-1739, 1793-1811 / Alle Gezindten.

Bekijk suggestie

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Trouwen, Begraven 1736-1805 / Alle Gezindten.

Bekijk suggestie

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Dopen 1757-1811 Trouwen 1693-1812 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Dopen 1801-1831 Trouwen 1801-1826 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent zijn getrouwd op 5 december 1802 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Dopen, Trouwen 1678-1811 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelia Gerritsdr van der Bent is overleden op 14 april 1843 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijden 1843-1849.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrid Koeman (geboren in 1806), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koemans (geboren in 1814), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koeman (overleden in 1814), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Koeman (geboren in 1815), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Koeman (geboren in 1819), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Koemans (overleden in 1835), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koemans (overleden in 1849), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Koeman (overleden in 1868), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Koeman (overleden in 1879), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Koemans (overleden in 1885), een kind van Hendrik Barendsz Koeman en Cornelia Gerritsdr van der Bent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Cornelia Gerritsdr van der Bent is overleden op 14 april 1843 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie