genealogieonline

Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken » Cornelis Hogervorst

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen met diverse online bronnen voor Cornelis Hogervorst.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelis Hogervorst is geboren op 21 september 1824 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Dopen 1801-1831 Trouwen 1801-1826 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst is geboren op 21 september 1824 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Dopen 1667-1857 / Remonstrant.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst is geboren op 21 september 1824 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Tienjarige tafels 1811-1842 Geboorten 1811-1825.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn zijn getrouwd op 5 maart 1857 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijken 1853-1859.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hogervorst (geboren in 1857), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogervorst (geboren in 1859), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogervorst (overleden in 1862), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Hogervorst (geboren in 1862), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engel Hogervorst (geboren in 1863), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Hogervorst (geboren in 1866), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Hogervorst (overleden in 1867), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Hogervorst (geboren in 1877), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hogervorst (overleden in 1945), een kind van Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst is geboren op 21 september 1824 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst en Neeltje Bedijn zijn getrouwd op 5 maart 1857 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Hogervorst is overleden op 17 augustus 1906 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie