genealogieonline

Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken » Evertje Hofstede

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate met diverse online bronnen voor Evertje Hofstede.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Evertje Hofstede is geboren op 19 januari 1853 te Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Geboorten 1843-1882, Tienjarige tafels 1843-1882.

Bekijk suggestie

Berend van Dieren en Evertje Hofstede zijn getrouwd op 17 juli 1874 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijken 1843-1882.

Bekijk suggestie

Berend van Dieren en Evertje Hofstede zijn getrouwd op 17 juli 1874 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijksbijlagen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Berend van Dieren en Evertje Hofstede zijn getrouwd op 17 juli 1874 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijksbijlagen 1840-1922.

Bekijk suggestie

Berend van Dieren en Evertje Hofstede zijn getrouwd op 17 juli 1874 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijksafkondigingen 1812-1889.

Bekijk suggestie

Berend van Dieren en Evertje Hofstede zijn getrouwd op 17 juli 1874 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen 1843-1882,.

Bekijk suggestie

Evertje Hofstede is overleden op 23 februari 1944 te Kampen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kampen » Overlijden 1943-1952.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn van Dieren (overleden in 1874), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentje van Dieren (geboren in 1879), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentje van Dieren (overleden in 1880), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentje van Dieren (geboren in 1881), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem van Dieren (geboren in 1884), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem van Dieren (overleden in 1885), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Femmigje van Dieren (geboren in 1889), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend van Dieren (geboren in 1892), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend van Dieren (overleden in 1895), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend van Dieren (geboren in 1896), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Femmigje van Dieren (overleden in 1901), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend van Dieren (overleden in 1911), een kind van Berend van Dieren en Evertje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate is samengesteld door (neem contact op).