genealogieonline

Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken » Hendrikje Hofstede

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate met diverse online bronnen voor Hendrikje Hofstede.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hendrikje Hofstede is geboren op 19 oktober 1801 te Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Dopen 1769-1816 Trouwen 1769-1791 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Derk Naberman en Hendrikje Hofstede zijn getrouwd op 30 juni 1827 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Geboorten, Huwelijken, Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen, Tienjarige tafels 1811-1842,.

Bekijk suggestie

Derk Naberman en Hendrikje Hofstede zijn getrouwd op 30 juni 1827 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Huwelijksafkondigingen 1812-1889.

Bekijk suggestie

Derk Naberman en Hendrikje Hofstede zijn getrouwd op 30 juni 1827 in Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Overlijden 1811-1842, huwelijksbijlagen 1827-1842.

Bekijk suggestie

Hendrikje Hofstede is overleden op 3 januari 1895 te Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Overlijden 1883-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerrit Naberman (geboren in 1828), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Naberman (geboren in 1832), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Naberman (geboren in 1834), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Naberman (geboren in 1836), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Naberman (geboren in 1839), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Naberman (overleden in 1839), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Naberman (geboren in 1840), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Naberman (geboren in 1843), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Naberman (overleden in 1843), een kind van Derk Naberman en Hendrikje Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate is samengesteld door (neem contact op).