genealogieonline

Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken » Gerrit Hofstede

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate met diverse online bronnen voor Gerrit Hofstede.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerrit Hofstede is geboren op 24 maart 1776 te Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Dopen 1769-1816 Trouwen 1769-1791 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Gerrit Hofstede is overleden op 19 februari 1849 te Wilsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wilsum » Overlijden 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herm Hofstede (geboren in 1815), een kind van Gerrit Hofstede en Hendrikje van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Hofstede (overleden in 1816), een kind van Gerrit Hofstede en Hendrikje van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis Hofstede (overleden in 1821), een kind van Gerrit Hofstede en Hendrikje van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate is samengesteld door (neem contact op).