genealogieonline

Stamboom Morseld-Ten Cate » Connecties » Scans zoeken » Wolter van der Maten

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate met diverse online bronnen voor Wolter van der Maten.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wolter van der Maten is geboren op 16 oktober 1865 te Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Geboorten 1861-1865.

Bekijk suggestie

Wolter van der Maten en Neeltje Wolf zijn getrouwd op 29 juni 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksbijlagen 1887-1900.

Bekijk suggestie

Wolter van der Maten en Neeltje Wolf zijn getrouwd op 29 juni 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Wolter van der Maten en Neeltje Wolf zijn getrouwd op 29 juni 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Wolter van der Maten en Neeltje Wolf zijn getrouwd op 29 juni 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijken 1887-1892.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartha van der Maten (geboren in 1896), een kind van Wolter van der Maten en Neeltje Wolf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartha van der Maten (overleden in 1896), een kind van Wolter van der Maten en Neeltje Wolf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn van der Maten (overleden in 1902), een kind van Wolter van der Maten en Neeltje Wolf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Morseld-Ten Cate is samengesteld door (neem contact op).