genealogieonline

Stamboom Millecam » Connecties » Scans zoeken » Harmen HEETMAIJER

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Millecam met diverse online bronnen voor Harmen HEETMAIJER.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS zijn getrouwd op 2 november 1820 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijksbijlagen 1818-1824.

Bekijk suggestie

Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS zijn getrouwd op 2 november 1820 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijksafkondigingen 1818-1831.

Bekijk suggestie

Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS zijn getrouwd op 2 november 1820 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijken 1818-1827.

Bekijk suggestie

Harmen HEETMAIJER is overleden op 3 maart 1842 te Ede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ede » Overlijden 1838-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Heetmaijer (geboren in 1829), een kind van Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Heetmaijer (geboren in 1836), een kind van Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sientje Heetmaijer (overleden in 1841), een kind van Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Heetmaijer (overleden in 1899), een kind van Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Heetmaijer (overleden in 1901), een kind van Harmen HEETMAIJER en Johanna ABBENHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Millecam is samengesteld door (neem contact op).