genealogieonline

Stamboom Meuleman - Fischer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 16:

Christina Maria Oers van is geboren op 10 april 1817 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Karel Cornelissen is geboren op 16 juni 1838 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joannes Gier de en Christina Maria Oers van zijn getrouwd op 2 mei 1839 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Diejen van is geboren op 23 juli 1850 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joannes Gijsbertus Antonius Gier de is geboren op 1 augustus 1857 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leendert Elferen van is geboren op 15 maart 1862 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Diejen van en Jannigje Wijk van zijn getrouwd op 25 september 1873 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Diejen van is geboren op 1 september 1877 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Cornelissen is geboren op 15 april 1878 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Elferen van is geboren op 24 oktober 1892 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.