genealogieonline

Stamboom Mennema » Connecties » Scans zoeken » Pietronella Havermans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Mennema met diverse online bronnen voor Pietronella Havermans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cristiaan Schoormans (overleden in 1817), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cristiaan Schoormans (overleden in 1817), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Schoormans (geboren in 1821), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Schoormans (geboren in 1824), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Schoormans (overleden in 1871), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Schoormans (overleden in 1871), een kind van Dingeman Schoormans en Pietronella Havermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Mennema is samengesteld door (neem contact op).