Stamboom Mels » Afstammelingen van Gillis Meel

Generatie 1

1.

Gillis Meel. Hij is getrouwd met Beret.

Zij kregen 9 kinderen:

Gillis is overleden 1657 in Bergen Noorwegen.

Generatie 2

2.

Karen Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Bernt Andersen. Karen Gillisdatter is overleden.

3.

Margaret Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Christen Pedersen. Margaret Gillisdatter is overleden.

4.

Kirsten Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Willum Willumsen Jeffs. Kirsten Gillisdatter is overleden.

5.

Gertud Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Jørgen Pedersen. Gertud Gillisdatter is overleden.

6.

Beret Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Jan Jansen Reimers. Beret Gillisdatter is overleden.

7.

Lucie Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Albert Berentzøn. Lucie Gillisdatter is overleden.

8.

Ellen Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd met Johan Hermansen Schröder. Ellen Gillisdatter is overleden.

9.

Anna Gillisdatter Meel, dochter van Gillis Meel en Beret. Zij is getrouwd op 1 mei 1681 met Cornelius Hansen. Anna Gillisdatter is overleden.

10.

Gillische Gillisdatter Mel, dochter van Gillis Meel en Beret, is geboren 1655 in Bergen Noorwegen. Zij is getrouwd op 12 januari 1675 in Bergen Noorwegen met Rasmus Christensen.

Zij kregen 4 kinderen:

Gillische is overleden op 4 april 1698 in Bergen Noorwegen.

Generatie 3

11.

mette Mel, dochter van Rasmus Christensen en Gillische Gillisdatter Mel. mette is overleden.

12.

Jillis Mels, zoon van Rasmus Christensen en Gillische Gillisdatter Mel, is geboren rond 1675 in Bergen Noorwegen. Jillis is overleden 1737 in Onbekend.

13.

Birgitte Mel, dochter van Rasmus Christensen en Gillische Gillisdatter Mel, is geboren 1679 in Bergen Noorwegen. Birgitte is overleden en is begraven.

14.

Søren Mel, zoon van Rasmus Christensen en Gillische Gillisdatter Mel, is geboren rond 1682 in Bergen Noorwegen. Søren is overleden en is begraven.

Generatie 4

15.

Assmus Mels, zoon van Jillis Mels, is gedoopt op 27 februari 1709 in Flensburg ( Duitsland ). Assmus is overleden op 6 april 1710.

16.

Jacobus Jelles Mels, zoon van Jillis Mels, is gedoopt op 7 juli 1711 in Flensburg. Hij is getrouwd op 26 november 1745 in Amsterdam met Dorothea Smit.

Zij kregen 1 kind:

Jacobus Jelles is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom Mels is samengesteld door (neem contact op).