genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Willem Willems van Essen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Willem Willems van Essen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje van Essen (overleden in 1828), een kind van Willem Willems van Essen en Anna Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit van Essen (overleden in 1829), een kind van Willem Willems van Essen en Anna Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentjen van Essen (overleden in 1839), een kind van Willem Willems van Essen en Anna Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arend Scheper van Essen (overleden in 1883), een kind van Willem Willems van Essen en Anna Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).