genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Gerrit Jan Gerritsen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Gerrit Jan Gerritsen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Gerritsen (overleden in 1856), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Jan Gerritsen (geboren in 1857), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Gerritsen (geboren in 1859), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Gerritsen (geboren in 1862), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Gerritsen (overleden in 1868), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Jan Gerritsen (overleden in 1871), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Gerritsen (overleden in 1931), een kind van Gerrit Jan Gerritsen en Gerdina Johanna Wibbelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).