genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Stansje Koolhaas

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Stansje Koolhaas.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Smits (geboren in 1874), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Smits (geboren in 1875), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Smits (overleden in 1876), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Smits (geboren in 1876), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Huberta Gerarda Smits (geboren in 1878), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Huberta Gerarda Smits (overleden in 1878), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Huberta Gerarda Smits (geboren in 1879), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Huberta Gerarda Smits (overleden in 1879), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marcelis Smits (geboren in 1880), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Smits (geboren in 1881), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Smits (overleden in 1882), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Gerardus Smits (geboren in 1883), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Gerardus Smits (overleden in 1883), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Smits (geboren in 1884), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Smits (overleden in 1885), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Eradus Smits (geboren in 1886), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Eradus Smits (overleden in 1887), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stansje Smits (overleden in 1889), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stansje Smits (geboren in 1889), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Eradus Smits (geboren in 1890), een kind van Marcelis Smits en Stansje Koolhaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).