genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Martinus Spel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Martinus Spel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Spel (overleden in 1852), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Spel (overleden in 1863), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Johannes Spel (overleden in 1885), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Femmetje Spel (overleden in 1887), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Femmetje Spel (overleden in 1887), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Laurens Spel (overleden in 1927), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Afra Maria Cecilia Spel (overleden in 1930), een kind van Martinus Spel en Anna Catharina Woutering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).