genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Egbertje Bakker

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Egbertje Bakker.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Lindeboom (geboren in 1829), een kind van Hendrik Herms Lindeboom en Egbertje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Lindeboom (overleden in 1835), een kind van Hendrik Herms Lindeboom en Egbertje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Lindeboom (overleden in 1839), een kind van Hendrik Herms Lindeboom en Egbertje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Lindeboom (geboren in 1843), een kind van Hendrik Herms Lindeboom en Egbertje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).