genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmus Antonius Bonekamp

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Wilhelmus Antonius Bonekamp.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Johanna Bonekamp (geboren in 1900), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bonekamp (geboren in 1901), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerharda Bonekamp (geboren in 1903), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Bonekamp (geboren in 1905), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Martina Bonekamp (geboren in 1910), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alberta Wilhelmina Bonekamp (overleden in 1929), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Johanna Bonekamp (overleden in 1949), een kind van Wilhelmus Antonius Bonekamp en Alberta Wilhelmina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).