genealogieonline

Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken » Aaltje van den Broek

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Martens IJsselstreek met diverse online bronnen voor Aaltje van den Broek.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek zijn getrouwd op 20 oktober 1809 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Fiches, Trouwen 1684-1812 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek zijn getrouwd op 20 oktober 1809 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Dopen 1733-1850, 1746-1812 Trouwen 1733-1812 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek zijn getrouwd op 20 oktober 1809 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Trouwen 1802-1811 Huwelijksbijlagen 1779-1792, 1805-1811 / Alle Gezindten.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van Lunteren (geboren in 1813), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van Lunteren (geboren in 1813), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Lunteren (geboren in 1815), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Lunteren (geboren in 1815), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Lunteren (geboren in 1817), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Lunteren (geboren in 1817), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Lunteren (geboren in 1820), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Lunteren (geboren in 1820), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Lunteren (geboren in 1828), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Lunteren (geboren in 1828), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Lunteren (overleden in 1835), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van Lunteren (overleden in 1845), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van Lunteren (overleden in 1845), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje van Lunteren (overleden in 1845), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Lunteren (overleden in 1870), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Lunteren (overleden in 1896), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Lunteren (overleden in 1913), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Lunteren (overleden in 1913), een kind van Bart van Lunteren en Aaltje van den Broek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Martens IJsselstreek is samengesteld door (neem contact op).