Stamboom Maes-Aymoz-Dreissen-Debondt

Foto van Eva Maes
De publicatie Stamboom Maes-Aymoz-Dreissen-Debondt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.294 personen. Vanwege privacy zijn 770 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 10 augustus 2023.


Dag beste stamboomonderzoeker of -liefhebber,

Welkom in mijn stamboom. Ik ben vertrokken vanuit een kwartierstaat die steeds verder uitdeint. De zoektocht is nog steeds volop gaande. Hierbij probeer ik de gegevens steeds te staven met bronnen zoals de bekende akten van de burgerlijke stand, bidprentjes, e.a. 

Tot de 17e eeuw zijn de gegevens vrij betrouwbaar, durf ik zeggen. Eens verder in de tijd, wordt het moeilijker en onzekerder.

Neem gerust een duik in deze familiegeschiedenis. In geval van fouten of vragen over één of meerdere voorouders mag je me zeker contacteren.

Gegroet,

Eva Maes

Eva's Boom 

 

Contact:

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!