genealogieonline

Stamboom Lut in Nederland

Foto van Frans Lut

De publicatie Stamboom Lut in Nederland is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 17.169 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 97 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In het begin, rond 2007, ben ik begonnen met mijn stamboomonderzoek van 4 families te weten mijn ouders Lut en Ketting en van mijn vrouw Frauenfelder en Sauter op den duur raak je steeds beter bekend met de archieven en websites. Uit "Genealogie-online" zag ik een groot gedeelte van mijn stamboom Lut van de heer Fruining en idem van de stamboom Frauenfelder van Mevr. Hillebregt-Zuiderwijk en bedank beide nogmaals. Maar daardoor was ik al snel klaar met 2 van de 4 stambomen en besloot om dan maar iedereen die de naam Lut voerde op te nemen en een stamboom te maken.

Vanaf 2018 zijn in verband met de geboorte van mijn achterkleinzoon ook de namen van Hal en van Waardenburg etc. toegevoegd.

Vanaf juni 2019 ben ik begonnen met het invoeren van de kinderen van vrouwelijke Lutten, die voorheen nog niet in de stamboom stonden. Vanaf mei 2020 heb ik de stamboom Frauenfelder van mijn vrouw uitgebreid, en vanaf augustus 2020 ben ik begonnen aan het uitbreiden van de stamboom Ketting (van mijn moeder).

Als blijkt dat ik fouten heb gemaakt dan ontvang ik gaarne de betere gegevens zodat dit gecorrigeerd kan worden. En ook van ontbrekende personen zie ik graag de gegevens tegemoet.
Ik wens iedereen veel genoegen toe bij het bekijken van de stambomen.


Frans Lut
Oss   (een geboren Hagenaar in 1937)


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!