genealogieonline

Stamboom Lukaart, fragment Andries » Connecties » Scans zoeken » Maaike van der Waal

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lukaart, fragment Andries met diverse online bronnen voor Maaike van der Waal.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Brouwer (geboren in 1813), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Brouwer (geboren in 1814), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Brouwer (geboren in 1821), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Brouwer (overleden in 1830), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maaike Brouwer (overleden in 1853), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Brouwer (overleden in 1865), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Brouwer (overleden in 1868), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Brouwer (overleden in 1878), een kind van Abraham Brouwer en Maaike van der Waal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie