Stamboom Linders, Noord-Limburg

Foto van Jac Linders
De publicatie Stamboom Linders, Noord-Limburg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.568 personen. Vanwege privacy zijn 5.452 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 6 januari 2023.


Dag bezoeker van mijn website stamboom Linders. Een ieder die aanvullingen en/of opmerkingen heeft m.b.t. deze site nodig ik uit deze informatie aan mij toe te sturen. Iedereen die in het verleden heeft geholpen om deze data aan te leveren dank daarvoor. In mijn stamboom zijn ook de volgende namen opgenomen. Ik raad u aan hier maar eens diep in te duiken. Zeevalkink, Pols, Stok, Derksen, Siebers, Zegers en Arts ..... Veel plezier hiermee. Jac Linders.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!