genealogieonline

Stamboom Liethof Amsterdam Arnhem

Foto van Frank van Leeuwen

De publicatie Stamboom Liethof Amsterdam Arnhem is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 209 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 3 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Wilhelmina Petronella Liethof (geb. 4 aug. 1847) werd de tweede echtgenoot van mijn overgrootvader Franciscus Johannes Cornelis van der Weide (geb.2 april 1839). door huwelijk op 18 aug. 1869 te Amsterdam.

Zij werd daardoor de stiefmoeder van o.a. mijn opa Johannes Leonardus van der Weide die toen de leeftijd had van 14 jaar.

Alhoewel zij dus geen directe bloedlijn heeft met de familie van der Weide, was ik toch nieuwsgierig naar haar afkomst en familie en dat resulteerde in wat u hier nu kunt zien.

Er is zoveel mogelijk gezocht naar geb./huw./overijdens akten om de verschillende leden van deze familie aan elkaar te linken. Het zou kunnen dat er toch nog wat hiaten in zitten. Mocht u die opvallen, dan zou ik dat gaarne van u vernemen.

F. van Leeuwen.

laatste update : 11 - - 2020

 

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!