genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen is geboren op 15 december 1872 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen en Henriëtta Elisabeth Aldegonda Leonarda Suijs zijn getrouwd op 30 juni 1896 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen en Henriëtte Louise Maria Leonarda van Geffen zijn getrouwd op 20 september 1909 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen is geboren op 15 december 1872 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Geboorten 1872.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen en Henriëtta Elisabeth Aldegonda Leonarda Suijs zijn getrouwd op 30 juni 1896 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Huwelijken 1896.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen en Henriëtte Louise Maria Leonarda van Geffen zijn getrouwd op 20 september 1909 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Huwelijken 1903-1922.

Bekijk suggestie

Carolus Johannes Leonardus Maria van Roosmalen en Henriëtte Louise Maria Leonarda van Geffen zijn getrouwd op 20 september 1909 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Huwelijksbijlagen 1909.

Bekijk suggestie