genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen is geboren op 9 januari 1841 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts zijn getrouwd op 25 juli 1866 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen is overleden op 23 mei 1890 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen is geboren op 9 januari 1841 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Geboorten 1841.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts zijn getrouwd op 25 juli 1866 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Huwelijksbijlagen 1866.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen is overleden op 23 mei 1890 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Overlijden 1890.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Josephina Henriëtte van Roosmalen (overleden in 1868), een kind van Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Henriette Josephina van Roosmalen (overleden in 1874), een kind van Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Henricus Maria van Roosmalen (geboren in 1881), een kind van Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Augustinus Henricus Maria van Roosmalen (geboren in 1883), een kind van Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Henricus Maria van Roosmalen (overleden in 1937), een kind van Hermanus Johannes Hubertus van Roosmalen en Adriana Antonia Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie