genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Jan Rijksen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Jan Rijksen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Rijksen is geboren op 11 november 1874 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Geboorten, huwelijken, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager zijn getrouwd op 26 februari 1896 in Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » Huwelijksbijlagen 1896-1897 v/a 401 t/m 190.

Bekijk suggestie

Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager zijn getrouwd op 26 februari 1896 in Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » Huwelijksbijlagen 1895-1896 v/a 582 t/m 401.

Bekijk suggestie

Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager zijn getrouwd op 26 februari 1896 in Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » Huwelijken 1895-1900 v/a 197.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Petronella Rijksen (geboren in 1896), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemijntje Rijksen (geboren in 1897), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clasina Johanna Rijksen (geboren in 1899), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes Rijksen (geboren in 1903), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jacobus Rijksen (geboren in 1905), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Alberdina Rijksen (geboren in 1907), een kind van Jan Rijksen en Johanna Jacoba Lautenslager, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Jan Rijksen is geboren op 11 november 1874 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Geboorten Achttienhoven.

Bekijk suggestie