genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Catharina Jacoba van den Heuvel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Catharina Jacoba van den Heuvel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardina Jacoba Schouten (overleden in 1916), een kind van Gerardus Schouten en Catharina Jacoba van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Jacobus Gardianus Schouten (overleden in 1927), een kind van Gerardus Schouten en Catharina Jacoba van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Alberdina Johanna Schouten (overleden in 1950), een kind van Gerardus Schouten en Catharina Jacoba van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Josephus Schouten (overleden in 1955), een kind van Gerardus Schouten en Catharina Jacoba van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephina Catharina Henrica Schouten (overleden in 1964), een kind van Gerardus Schouten en Catharina Jacoba van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie