genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick is geboren op 27 oktober 1870 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aloijsius Wilhelmus Henricus van Roosmalen en Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick zijn getrouwd op 16 oktober 1894 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick is geboren op 27 oktober 1870 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Geboorten 1870.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina Maria Cornelia van Gulick is overleden op 4 mei 1939 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Overlijden 1903-1942.

Bekijk suggestie