genealogieonline

Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmus Johannes van Roosmalen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Lautenslager - Lauterslager - Lauteslager met diverse online bronnen voor Wilhelmus Johannes van Roosmalen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wilhelmus Johannes van Roosmalen is geboren op 4 juli 1832 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts zijn getrouwd op 23 oktober 1861 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes van Roosmalen is overleden op 21 januari 1881 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts zijn getrouwd op 23 oktober 1861 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Huwelijksaangiften 1861.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Henricus Maria van Roosmalen (overleden in 1872), een kind van Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eugenius Henricus Maria van Roosmalen (overleden in 1874), een kind van Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Antonius Leonardus Maria van Roosmalen (geboren in 1875), een kind van Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Constancia Christina Maria van Roosmalen (overleden in 1880), een kind van Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eugenie Louise Marie van Roosmalen (overleden in 1959), een kind van Wilhelmus Johannes van Roosmalen en Louisa Johanna Bogaerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie