genealogieonline

Stamboom Kyle Willemse

Foto van Lia Willemse-Koops

De publicatie Stamboom Kyle Willemse is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 15.187 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 5 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom op mijn stamboom,

Een gedeelte van mijn gegevens is afkomstig van Internet, waarbij ik de kanttekening moet maken dat ik hiervoor zelf bijna geen brononderzoek heb verricht en ik dus niet kan instaan voor de betrouwbaarheid van alle gegevens. Voor zover mogelijk heb ik wel hier en daar een concessie gedaan aan de geboortedata, want het moet volgens mij niet mogelijk zijn dat kinderen eerder zijn geboren dan hun ouders. Iets wat ik regelmatig tegenkom bij mijn medestamboomonderzoekers.
Het staat een ieder vrij om van mijn gegevens gebruik te maken voor eigen doeleinden, ondanks dat sommigen onder u van mening zullen zijn dat stamboomonderzoek auteursrechtelijk beschermd is. Die mening deel ik helaas niet, ik ben van mening dat alles wat op Internet wordt gepubliceerd gebruiksvrij is.

Daarom nodig ik een ieder uit om vrijelijk gebruik te maken van mijn gegevens en wens ik u veel plezier in uw zoektocht naar het verleden!

Lia Willemse PS: aanvullingen of correctie's op onvolkomenheden zijn altijd welkom.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!