genealogieonline

Stamboom van de Achterhoekse familie Kwak » Connecties » Scans zoeken » Gerhardus Johannes Stoverinck

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van de Achterhoekse familie Kwak met diverse online bronnen voor Gerhardus Johannes Stoverinck.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerhardus Johannes Stoverinck is geboren op 10 december 1873 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerhardus Johannes Stoverinck is overleden op 16 mei 1955 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerhardus Johannes Stoverinck is geboren op 10 december 1873 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Geboorten 1873-1874.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Hendrikus Stoverinck (geboren in 1902), een kind van Gerhardus Johannes Stoverinck en Maria Berendina Groot Severt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Aleida Stoverinck (geboren in 1910), een kind van Gerhardus Johannes Stoverinck en Maria Berendina Groot Severt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie