Stamboom Kuijlman/Kuylman

Foto van Johan P. Kuijlman
De publicatie Stamboom Kuijlman/Kuylman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.747 personen. Vanwege privacy zijn 4 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 18 juli 2021.


 Stamboom Dirck Hendricx Kuijlman uit Vollenhove.

De familie Kuijlman woonde in Vollenhove (17e eeuw), Kampen ( 18e en 19e eeuw),  Amsterdam (18e eeuw), Alkmaar en Harderwijk (19e eeuw).

Verwante families: Broekers, Zwolle (17e eeuw); Oedekerk, Kampen; Velthuijs, Vollenhove en Amsterdam (18e eeuw);  Fijnvandraat, Harderwijk (18e en 19e eeuw); Roscam Abbing (19e eeuw); Selhorst, Alkmaar (19e eeuw); van der Wind en de Leeuw, Zegveld e.o. (18e en 19e eeuw).

De gegevens over de doopsgezinde familie Oedekerk, Kampen (18e en19e eeuw) en Amsterdam (19e en 20ste eeuw) zijn grotendeeels verzameld door de heer K. Schilder te Kampen.

Bronnen: GA = gemeentearchief, SA = streek- of regionaal archief. RAP= rijksarchief in provincie

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!