genealogieonline

Stamboom Kuijer, Blaricum » Connecties » Scans zoeken » Elisabeth Mathildis Janssen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Kuijer, Blaricum met diverse online bronnen voor Elisabeth Mathildis Janssen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen zijn getrouwd op 23 augustus 1895 in Echt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Echt » Huwelijksbijlagen 1893-1898.

Bekijk suggestie

Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen zijn getrouwd op 23 augustus 1895 in Echt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Echt » Huwelijksbijlagen 1878-1902.

Bekijk suggestie

Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen zijn getrouwd op 23 augustus 1895 in Echt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Echt » Geboorten 1890-1912 Huwelijken 1883-1912 Overlijden 1883-1885.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Hubertina Linssen (geboren in 1899), een kind van Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Reinier Linssen (geboren in 1903), een kind van Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Gertrudis Linssen (geboren in 1910), een kind van Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Reinier Linssen (overleden in 1959), een kind van Hubertus Linssen en Elisabeth Mathildis Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie