Stamboom Krijnen

Foto van Toine Krijnen
De publicatie Stamboom Krijnen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 951 personen. Vanwege privacy zijn 132 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 1 januari 2019.


Hallo welkom
De gegevens van Nederlandse zijde zijn afkomstig van het Regionaal Archief West Brabant; gemeente archief Roosendaal; gemeentearchief Breda en het Brabants Historisch Informatiecentrum.
Een onmisbare bron van informatie was het boek "Een Westbrabants geslacht Krijnen"van Ton Reniers.
De Belgische gegevens deels van het Rijksarchief te Antwerpen, opvragen aktes en verzamelde bidprentjes uit eigen familie.
Verder met speciale dank aan Kees Lieshout voor het beschikbaar stellen van ontbrekende informatie.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!