genealogieonline

Stamboom Koppelrath

Foto van Eric Koppelrath

De publicatie Stamboom Koppelrath is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.965 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 439 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom van de Familie Koppelrath, waarvan de stamvader in 1870 naar Nederland is gekomen, hieruit zijn 2 manelijk takken uit onstaan, voor het gemak genoemd de Amsterdamse en Utrechtse tak, tevens komen de namen Rave, Flantua, Ausma, Nolet, Dovianus, Geelen, Touwslager, van beek, Waterman,  falia, smits,Tiele, Bakker ook de oorsprong van de familiie koppelrath uit Duitsland waar wij directe nazaten van zijn staan er in.

voor uitgebreide informatie en vele documenten kan je inloggen op https://www.ancestry.co.uk/ en log in met koppelrath1 wachtwoord Amsterdam1@

https://www.ancestry.co.uk/family-tree/tree/113572744/family/familyview?cfpid=380111703603 (rechtstreeks naar de stamboom)


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!