genealogieonline

Stamboom Koolbergen, Hageman, Knijn, Londt Schultz en aanverwanten

Foto van Ingrid Koolbergen

De publicatie Stamboom Koolbergen, Hageman, Knijn, Londt Schultz en aanverwanten is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.833 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 511 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom met o.a. fam. KOOLBERGEN - vnl. uit Amsterdam; fam. HAGEMAN - vanuit Amersfoort via Vlissingen naar Nederlands Indie; fam. KNIJN uit de kop van Noord Holland en fam. LONDT SCHULTZ en SCHULTZ uit Nederlands Indie e.v.a.(klik op de naamwolk om de voornaamste namen te zien).

Bronvermelding en dank is verschuldigd aan: Davies familiesite - Sumatra's Westkust; publicaties van de families Lond, Lont en Londt uit Zuid Afrika, Nederland en de USA, Nederlandse Oorlogs-gravenstichting, Roosje Roos, Indisch4ever, VOC opvarenden-Nationaal Archief, www.wazamar.org, het eigen familie-archief, Ver. oorlogsslachtoffers en de publicaties van Aad Conijn.

De hier gepubliceeerde GEDCOM is afkomstig van onze besloten familie-site welke ook honderden foto's bevat.

Mocht u nadere info, inzage of foto's willen hebben voor uw eigen stamboom dan kunt u mij per email hierom verzoeken. Ik zal u graag van dienst zijn.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!