Stamboom Koert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 37 van 37:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Koert (overleden in 1940), een kind van Adrianus Koert en Korstina Nieuwpoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Koert (overleden in 1941), een kind van Adrianus Koert en Lauwerijntje Doorn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelis Koert

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje van der Stoep (overleden in 1943), een kind van Pieter Pietersz van der Stoep en Willempje Noordzij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaantje van der Stoep (overleden in 1943), een kind van Pieter Pietersz van der Stoep en Willempje Noordzij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Robert Jacob Koert (overleden in 1949), een kind van Teunis Koert en Maartje Huigerina van der Stoep, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Huibrecht Koert

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Christina Jansen (overleden in 1951), een kind van Willem Lodewijk Jansen en Elisabeth Gest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van der Stoep (overleden in 1961), een kind van Pieter van der Stoep en Annetje Leeflang, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.