Stamboom Kirkels - de Lange

Foto van Trudie Kirkels

De publicatie Stamboom Kirkels - de Lange is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.222 personen. Vanwege privacy zijn 37 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn naam is Trudie Kirkels. Sinds 2011 doe ik onderzoek naar de families Kirkels , de Lange, Geijbels en Timmer en ook de aangetrouwde families. De gegevens en foto´s van de jongste generatie heb ik ontvangen van familieleden. De andere gegevens komen van stamboomsites zoals Genlias en Drenlias, andere publikaties op internet en het boek de familie Kirkels-Kierkels, geschiedenis van een midden Limburgs geslacht. De foto?s van de meeste grafmonumenten komen van de site van Online begraafplaatsen. De bron van deze gegevens zijn onder dankzegging vermeld. De gegevens zijn nog niet allemaal compleet en alle aanvullingen zijn dus welkom. Mocht u iets kunnen gebruiken om uw eigen bestanden aan te vullen, bent u welkom dit te doen. Ik heb geprobeerd zo zorgvuldig mogelijk te werken, maar een typefout is snel gemaakt, dus het aan te bevelen alles nog wel te controleren.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Trudie Kirkels
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!