Stamboom Keus, Smink, Spaans, Rog en Korving

Foto van Theo Eekhout

De publicatie Stamboom Keus, Smink, Spaans, Rog en Korving is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.327 personen. Vanwege privacy zijn 1.436 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


 


In deze stamboom zijn de gegevens van de families Keus, Spaans, Rog en Korving uit Scheveningen verwerkt en van de familie Smink uit Giethoorn en omgeving.

Ik ben in het bijzonder Willem Smink (1921) en Petra Roetman dankbaar voor de aanvullende informatie over de generatie(s) Tjietje Siegers Smink (1834) en het beschikbaar stellen van de daarbij behorende foto's.

Ik wil ook Michel Keus bedanken voor zijn reactie en het toesturen van diverse documenten over de geschiedenis van het vissersdorp Scheveningen en de vroege bewoners, waaronder uiteraard ook de gezinnen met de achternaam Keus.

Ik ben ook Arnold dankbaar voor zijn informatie over de familie Keus uit Scheveningen. Zijn stamboom is te vinden op: http://www.stamboomonderzoek.com/arnold/index.php

Ik ben ook de maker van de volgende website dankbaar voor zijn of haar informatie over de familie Taal uit Scheveningen. Zijn of haar stamboom is te vinden op: http://www.ataal.eu/selecties/Parenteel HeyndrickTael.htm#p6468

Ik ben ook Joop Goedhart van de website Goedhart-Gelderland Database dankbaar voor zijn informatie over de familie Korving uit Scheveningen.

Bij het aanvullen en verbeteren van de stamboom van de familie Keus heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de diverse documenten met als hoofdtitel "De Bevolking van Scheveningen", in 1985 en opeenvolgende jaren geschreven door dr. A.W.E. Dek.

Tevens ben ik de Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen dankbaar voor al haar publicaties, waar ik uit heb geput als het ging om het verzamelen van informatie over de familienaam Keus.

In het bijzonder vermeld ik hier de diverse, zorgvuldig gedocumenteerde onderzoeken van J.M. Keus, waarvan de resultaten bij de genealogische vereniging zijn te raadplegen of te lezen zijn in de diverse Praaiberichten van de historische en genealogische vereniging.

Theo Eekhout

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Theo EekhoutGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!