Stamboom Kersten / Elberse

Foto van Ron Kersten

De publicatie Stamboom Kersten / Elberse is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.486 personen. Vanwege privacy zijn 93 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom van de familie Kersten en Elberse. Auteur is geboren in Sint-Michielsgestel. Heeft van 1988-1998 gewoond en gewerkt in Gouda om daarna te verhuizen naar Boskoop, werkzaam in Zoeterwoude/Amsterdam. In Maart 2018 verhuisd naar Mariaheide (gemeente Veghel) niet ver van zijn geboortegrond en ouders die nog steeds in Sint-Michielsgestel wonen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!