genealogieonline

Stamboom Joop Dales » Connecties » Scans zoeken » Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Joop Dales met diverse online bronnen voor Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Ludovicus KLUNDER en Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT zijn getrouwd op 31 mei 1917 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Ludovicus KLUNDER en Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT zijn getrouwd op 31 mei 1917 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Geboorten, huwelijksbijlagen 1895-1922.

Bekijk suggestie

Johannes Ludovicus KLUNDER en Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT zijn getrouwd op 31 mei 1917 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Huwelijksbijlagen 1913-1921.

Bekijk suggestie

Johannes Ludovicus KLUNDER en Henrica Geertruida Jacoba OVERMAAT zijn getrouwd op 31 mei 1917 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Huwelijken 1913-1922.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Joop Dales is samengesteld door (neem contact op).