Stamboom Jense, Smeele, Kromwijk en Granneman

Foto van John Jense
De publicatie Stamboom Jense, Smeele, Kromwijk en Granneman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.769 personen. Vanwege privacy zijn 969 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 27 oktober 2020.


Jaren geleden zijn twee neven en een achternicht van mij begonnen met een onderzoek naar de familiegeschiedenis Jense. Sindsdien is mijn belangstelling voor het onderwerp genealogie ontstaan en gegroeid en ben ik mij hier zelf mee bezig gaan houden.
Ik heb me hierbij vooral geconcentreerd op de namen van mijn grootouder n.l. Jense, Kromwijk, Granneman en Smeele. In 1999 is mijn moeder Anna Jacoba Smeele op 90-jarige leeftijd overleden. Sindsdien ben ik me vooral op de naam Smeele gaan concentreren. In het begin heb ik o.a. dankbaar gebruik gemaakt van het speurwerk van Wim Hollander. Verder had ik het geluk veel gegevens te kunnen verzamelen via de digitale gemeentearchieven van Eindhoven en Delft, omdat de familie Smeele, voor zover na te gaan, is onstaan in Nuenen en zich vanaf ongeveer 1765 mede in o.a. Delft e.o. verder krachtig verspreid heeft. Correcties en aanvullingen zijn altijd welkom. Niet alleen m.b.t. de familie Jense en Smeele, maar ook over gerelateerde families.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van John Jense
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!