genealogieonline

Stamboom Jense, Smeele, Kromwijk en Granneman

Foto van John Jense

De publicatie Stamboom Jense, Smeele, Kromwijk en Granneman is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.077 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 973 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Jaren geleden zijn twee neven en een achternicht van mij begonnen met een onderzoek naar de familiegeschiedenis Jense. Sindsdien is mijn belangstelling voor het onderwerp genealogie ontstaan en gegroeid en ben ik mij hier zelf mee bezig gaan houden.
Ik heb me hierbij vooral geconcentreerd op de namen van mijn grootouder n.l. Jense, Kromwijk, Granneman en Smeele. In 1999 is mijn moeder Anna Jacoba Smeele op 90-jarige leeftijd overleden. Sindsdien ben ik me vooral op de naam Smeele gaan concentreren. In het begin heb ik o.a. dankbaar gebruik gemaakt van het speurwerk van Wim Hollander. Verder had ik het geluk veel gegevens te kunnen verzamelen via de digitale gemeentearchieven van Eindhoven en Delft, omdat de familie Smeele, voor zover na te gaan, is onstaan in Nuenen en zich vanaf ongeveer 1765 mede in o.a. Delft e.o. verder krachtig verspreid heeft. Correcties en aanvullingen zijn altijd welkom. Niet alleen m.b.t. de familie Jense en Smeele, maar ook over gerelateerde families.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van John JenseTerug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!