genealogieonline

Stamboom Jellema » Connecties » Scans zoeken » Gerrit Jan Vink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Jellema met diverse online bronnen voor Gerrit Jan Vink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsberdina Hendrica Vink (geboren in 1837), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Willemina Vink (overleden in 1840), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Willemina Vink (geboren in 1840), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Willemina Vink (geboren in 1842), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsberdina Hendrica Vink (overleden in 1868), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Wilhelmina Vink (overleden in 1893), een kind van Gerrit Jan Vink en Antonia Wilhelmina van Gent, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Jellema is samengesteld door (neem contact op).