Stamboom Jellema » Connecties » Scans zoeken » Berber Syes Laverman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Jellema met diverse online bronnen voor Berber Syes Laverman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Laverman (geboren in 1818), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sije Laverman (geboren in 1820), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Laverman (geboren in 1823), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Laverman (geboren in 1825), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Leeuwarden gevonden, die nieuwe informatie biedt over Akke Laverman (geboren in 1828), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Akke Laverman (geboren in 1828), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Gosses Laverman (overleden in 1893), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Akke Gosses Laverman (overleden in 1899), een kind van Gosse Jacobs Laverman en Berber Syes Laverman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Jellema is samengesteld door (neem contact op).