Stamboom Jellema » Connecties » Scans zoeken » Trijntje Pieters Kroos

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Jellema met diverse online bronnen voor Trijntje Pieters Kroos.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harrit Beins Boonstra (geboren in 1846), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Beins Boonstra (geboren in 1850), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eelkje Beines Boonstra (geboren in 1856), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaaske Beins Boonstra (geboren in 1861), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harrit Beins Boonstra (overleden in 1922), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Beins Boonstra (overleden in 1938), een kind van Bein Durks Boonstra en Trijntje Pieters Kroos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Jellema is samengesteld door (neem contact op).