genealogieonline

Stamboom Jellema » Connecties » Scans zoeken » Jetske Folkerts van der Vliet

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Jellema met diverse online bronnen voor Jetske Folkerts van der Vliet.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Folkert Tigchelaar (geboren in 1851), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Tigchelaar (geboren in 1853), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Tigchelaar (geboren in 1856), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simme Tigchelaar (geboren in 1858), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Folkert Tigchelaar (geboren in 1861), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wopke Tigchelaar (geboren in 1863), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Tigchelaar (geboren in 1865), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Tigchelaar (geboren in 1867), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Tigchelaar (geboren in 1870), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjerk Tigchelaar (geboren in 1873), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Setske Tigchelaar (geboren in 1875), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simme Tigchelaar (overleden in 1930), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Leeuwarden gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simme Tigchelaar (overleden in 1930), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjerk Tigchelaar (overleden in 1949), een kind van Gerrit Everts Tigchelaar en Jetske Folkerts van der Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Jellema is samengesteld door (neem contact op).